вторник, 30 июня 2015 г.

 Новорічний карнавал «В казку новорічну знову зазирну»

 В Україні Новий рік святкується на державному рівні. Святкування Нового року в українців поєднує в собі найрадісніші почуття миру, любові і взаєморозуміння.  Це свято в Україні асоціюється з новими починаннями, безліччю подарунків, здійсненням заповітних бажань у новому році. Новий рік має свої корені в глибокій старовині.

 30 грудня 2014 року в приміщені сільського клуба с. Маразліївка відбулося новорічний карнавал « В казку новорічну знову зазирну» за участю завідуючої клубом та бібліотекою с. Маразліївка Гнатюк О.В. та дітей та молоді с. Маразліївка.
Незважаючи на те, що дійство відбувається щорічно, уява і ентузіазм дітей не вичерпуються. Навпаки, з кожним роком новорічна програма в  залі  стає все більш захоплюючою. Гостям свята дух перехоплював не від грудневого морозу, а від справжнього зимового карнавалу на сцені. 
Дівчатка переодягнені у сніжинок кружляють в такт пісням, навколо танці і забави. Але щось перешкоджа веселощам. То зла баба Яга не хоче, щоб загорілась красуня-ялинка, встановлена у залі і викрадає вогники. На допомогу спішить Снігуронька, яка заставляє бабу Ягу розкаятись та віддати вкрадене. А яке новорічне свято без Діда Мороза?
На заклики дітей з’явився Дід Мороз з торбинкою подарунків, але щоб отримати подарунки діти повинні були продемонструвати свою спритність, творчість у різних конкурсах та розвагах.
Казкові герої змагалися нарівні з іншими учасниками дійства.


Всі хто приймав участь у святі, конкурсах, іграх отримали солодощі та подарунки від Діда Мороза. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий