пятница, 11 мая 2018 г.

   " Поріс чорнобилем Чорнобиль- бідою нашою поріс"

     26 квітня ! В пам'яті українського народу це день  чорнобильського лиха, болю, суму, і забути це чи викреслити із нашої пам'яті – неможливо. 2018 рік – 32-га річниця з дня аварії на Чорнобильській АЕС. Чи доводилось вам бачити землю на якій ніхто не живе? Хоч ще квітують і родять
сади,ніхто не споживає тих гірких плодів, не йде до лісу за цілющими дарами. Це – земля Чорнобиля , це чорнобильські стежки,зарослі травами, якими рідко коли ступає нога людини.
    То ж напередодні 32-ї річниці Чорнобильської трагедії 23.04.2018 року у стінах Маразліївської сільської бібліотеки відбулася  година - спомин
  під назвою «Поріс чорнобилем Чорнобиль – бідою нашою поріс», присвячений трагедії на Чорнобильській АЕС . На заході присутні більш  детальніше дізналися  про страшні дні 1986 року, ознайомилися з викладкою літератури у бібліотеці, увіковічили всіх померлих хвилиною мовчання.
   Чорнобильська біда надовго залишиться в нашій пам,яті. Ще довго ми будемо відчувати на собі її наслідки, ще довго чутимемо її дзвони, які лунатимуть за тими кого вже немає…..

Комментариев нет:

Отправить комментарий